´╗┐ Egyedi Konyhab├║torok - Csongr├íd konyha

A kreat├şv megold├ís

Csongrád Konyha

butor butor1 butor2

Csongrád Konyhabútor

csongrad honlap

 

 

 

 

Konyhai mosogatók

A konyha készítése során a mosogató kiválasztása is fontos tényez┼Ĺ. Ha speciális igényeink vannak, akkor ez akár több százezres összeg is lehet.

A mosogatók anyaguk szerint lehetnek:
-fém
-gránit ┼Ĺrlemény
-kerámia

A fém mosogatók a legelterjedtebbek, de ezeknél is óriási árkülönbségek vannak. Például egy kétmedencés mosogatót 13.000-20.000Ft közt már kapunk vagy kézi munkával készített rozsdamentes minimál mosogató akár bruttó 250.000 Ft-ba is kerülhet. A mosogató kiválasztásánál az a dönt┼Ĺ, hogy 1-2 medencés, vagy csak egy sima medencés mosogatót veszünk-e. Természetesen még ott van a csepegtet┼Ĺ rész, ahová is az elmosogatott edények utáni víz lecsepeg.

Rozsdamentes mosogatótál

 

 

A gránit mosogatók gránit örleményb┼Ĺl és m┼▒gyantából készülnek. Nagyon mutatósak és tartósak konyhabútorunk   dísze lehet.

 

 

Kerámia mosogatók úgy készülnek mint a kanyhában található zománcozott kerámia tálak,  ezek is nagyon szépek de még nem annyira elterjedtek mint a rozsdametes és gránit tálak.

Kerámia mosogató tál, egyedi konyhabútor

Külön meg kell említenünk a gyümölcsmosókat is. Ezek általában vagy a mosogató tálcába vannak beépítve, vagy külön, önálló egységként. Lehet┼Ĺség van a mosogatóba beépíteni konyhamalacot is a konyhai hulladékok megsemmisítésére.