Egyedi Konyhabútorok - Csongrád konyha

A kreatív megoldás

Csongrád Konyha

butor butor1 butor2

Csongrád Konyhabútor

csongrad honlap

 

 

 

 

Üdvözlöm a Csongrád Konyha weboldalán!

A vállalkozást 2004-ben indítottam, hogy a több évtizedes  múlttal rendelkezĹ‘ csongrádi konyhabútor gyártás hagyományát folytassam  tovább.

ElsĹ‘dleges szempont számomra hogy, kiemelkedĹ‘ minĹ‘ségi munkát nyújtsak, minden ügyfelem részére. Egyedi konyhabútorok mellett gyártok még gardrób iroda és szoba bútorokat is.

 

Annyi bútorbolt van, miért pont engem válasszon?

 

A választás lehetĹ‘ségét kínálom!

Ami alapján a kész elĹ‘re gyártott bútorok helyett a megrendelĹ‘, részt vehet saját környezete kialakításában,formálásában. Konyhabútorok ,gardróbok és szobabútorok gyártását minden esetben személyes konzultáció elĹ‘zi meg hogy  bútoraink teljes mértékben személyre szabottak legyenek.

Ha van ötlete elképzelése környezete kialakítására, vagy ha tanácstalan de szeretne valami egyedi megoldást forduljon hozzám bizalommal én megvalósítom.

A lakossági megrendelések  mellett készítek bútorokat közintézmények és cégek részére is

Folyamatos fejlesztésnek köszönhetĹ‘en már cnc megmunkálással is foglalkozom. Így lehetĹ‘ség van egyedi bútorok ,faragott bútorok, készítésére. A faragás lehet egy-egy sarokminta az ajtók sarkában de az egész felületet is lehet díszíteni.                                                                                                                 Egyedi faragásokkal berendezési tárgyakkal teheti házát-lakását otthonná.

Az ipar számára vállalok egyedi alkatrészek mintadarabok prototípusok gyártását.

Bútor vásárlásához próbálok segítséget nyújtani cikkeimben, melyben segítem döntésében  bútora kialakításában elhelyezésében, tanácsokkal segítem hogy könnyebben eligazodjon az alapanyagok sokfélesége közt.

Köszönöm hogy felkereste weboldalam, az oldalon folyamatos a fejlesztés

            Kérem látogassa oldalamat  rendszeresen.

                                                        Köszönettel : Budai Attila