´╗┐ Egyedi Konyhab├║torok - Csongr├íd konyha

A kreat├şv megold├ís

Csongrád Konyha

butor butor1 butor2

Csongrád Konyhabútor

csongrad honlap

 

 

 

 

A vákuumfóliás frontok a konyhabútor gyártásban meghatározó szerepet töltenek be. A front gyártók folyamatos fejlesztéseinek köszönhet┼Ĺen évente megújuló szín és marásmintákkal segítik a konyhabútor és szobabútor gyártást. 

A vákuumfólia egy olyan m┼▒anyag bevonat amely lehet egyszín┼▒, ún. UNI szín és faerezett is.

Ezt a fóliát azután egy különleges technológiával úgymond rászivatják/rápréselik a tetsz┼Ĺleges mintájú ajtófrontra, így érdekes hatásokat elérve.

Ez alatt egy h┼Ĺre lágyuló ragasztó van és ez amikor megolvad, valamint a fólia megmelegszik, akkor préselési technológiával belenyomatják ezekbe a mintákba, és ez amikor kih┼▒l, készen is van az ajtóelemünk.

Ezeket az ajtóelemeket általában egy oldalán (bels┼Ĺ) fehér alappal, a küls┼Ĺ felületeket változtatva szép hatásokat teremthetünk.

Egyedi vákuumfóliás konyhabútor,egyedi konyhabútor

Néhány dolgot azonban tudni kell ezekr┼Ĺl a vákuumfóliás konyhabútor ajtókról, és a kiegészít┼Ĺ elemeikr┼Ĺl:

Ezek olyan technológiával készülnek, ami visszafordítható, tehát ha nagy h┼Ĺ éri a felületet, akkor újra meg fog olvadni alatta a ragasztó, és a fólia is zsugorodni fog! Erre az a megoldás hogy a süt┼Ĺ vagy sugárzó h┼Ĺt leadó készülék mellé h┼Ĺterel┼Ĺ lemezt szerelünk.

Szintén figyelnünk kell arra is, hogy a új konyhabútor  gyorsan készül el manapság.  Ezeket a fóliás ajtófrontokat pedig a gyártó által ajánlott 7-10 napos pihentetési és teljes kikeményedési id┼Ĺt figyelembe kell venni.

Hiba még a spotlámpa beépítések esetén is el┼Ĺállhat, amikor is a lámpák elhelyezésénél figyelembe kell venni az ajtók nyitásának ívét. Ügyfél kinyitja a fels┼Ĺ elem ajtaját és pont a halogén lámpa 3-4  cm-es közelségébe ér, akkor  leolvadhat, széls┼Ĺséges esetben fel is gyulladhat a konyhabútor! Ezért nagyon körültekint┼Ĺen kell elhelyezni a lámpákat! Ezekre minden estben felhívom az ügyfél figyelmét.

Az újabb technológiának köszönhet┼Ĺen egyre jobban elterjedté válik a led világítás, ami a halogén világító testekkel szemben  gazdaságosabban üzemeltethet┼Ĺ , és nem melegszik.